top of page

Waarom voor ons kiezen ?

+

Kiezen voor computer Telecom betekent kiezen voor een knowhow die voortbouwt op meer dan 20 jaar ervaring in het ondersteunen van KMO's bij de technologische evolutie van het begin van de eeuw.

+

Het betekent ook experts kiezen die u van A tot Z begeleiden en ondersteunen bij uw digitale transformatie om aan uw huidige verwachtingen te voldoen en te anticiperen op toekomstige verwachtingen, die het volledige scala aan behoeften dekken die een bedrijf kan ervaren op het gebied van ICT. , van traditionele telefonie tot de nieuwste geavanceerde technologieën.

+

Het is kiezen voor een bedrijf dat op een gecoördineerde manier, van projectontwerp tot onderhoud, inclusief uitvoering, alle taken uitvoert waarmee u een maximale tevredenheid kunt bereiken.

+

Dit betekent dat we u kunnen helpen concurrerend te blijven in een steeds competitievere omgeving dankzij telecom- en IT-tools die zich aanpassen aan uw bedrijf.

+

Het is om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, wat er ook gebeurt.

+

En ten slotte is het kiezen om u te laten adviseren door onze verkoop-, technische en IT-teams die maar één LEITMOTIV hebben: u tevreden stellen!

Enkele cijfers

13.152

Tevreden klanten

15

Uiterst betrouwbare partners

+20

Jarenlange ervaring

+100

Jaarlijkse installaties

bottom of page