top of page
Technicien câble réseau
COMPUTER-TELECOM--PICTO-Infrastructure-ICT.png

ICT INFRASTRUCTUUR

Wij bieden oplossingen die garant staan voor een maximale beschikbaarheid van uw IT-systemen en applicaties, een verhoogde productiviteit, een beter rendement op de geïnstalleerde systemen en een drastische reductie van tijdverlies door storingen.


De geringste computerstoring vertegenwoordigt een aanzienlijke kost voor het bedrijf, ongeacht de grootte. We garanderen stabiliteit, veiligheid, evolutie en de winstgevendheid van al uw systemen.

Infrastructure ICT

Om dit te doen, ondersteunen we u bij het beschermen van uw netwerk (IT beveiliging), de opslag en beveiliging van de verschillende actieve en passieve apparatuur die nuttig is voor de goede werking ervan (IT-rek). Onze experts helpen u bij het opzetten van alle apparatuur die fysiek of virtueel aan elkaar gekoppeld is, zodat u uw middelen en informatie op een eenvoudige en efficiënte manier kunt delen (netwerk infrastructuur)

We zijn ook specialisten in de implementatie van oplossingen Professionele wifi.

Ongeacht het te bedekken oppervlak, de afstand tussen de te verbinden gebouwen, binnenshuis  of buitenshuis, wij hebben de oplossing op maat voor u. We hebben   ingesteldeen oplossing en configuratie aangepast aan uw behoeften.
 

Wij brengen u onze knowhow en onze ervaring in implementatie Wi-Fi-netwerken of point-to-point / multipoint.


Wij garanderen u een kwaliteit, veilige breedbandverbinding en centraal beheerd.

bottom of page