top of page
Image de Israel Andrade
Technologie de l'information et de la communication

Informatie-en communicatietechnologie

Werken waar en wanneer je wilt op elk device is nu mogelijk dankzij de wolken.

 

Microsoft 365 stelt u in staat om uw verschillende kantoorautomatiseringstools eenvoudig en intuïtief te beheren, inclusief updates.

Het is ook mogelijk om uw vertrouwde IT-omgeving (data en applicaties) te migreren naar de beveiligde Datacenters van Proximus. Vanaf elk apparaat met een internetverbinding heeft u toegang tot uw pc-omgeving. Geen behoefte meer aan servers (kostenbesparing in verband met aanschaf en onderhoud) omdat al uw gegevens toegankelijk zijn en er regelmatig een back-up van wordt gemaakt (MKB in de cloud).

voipC_620.png

Wij bieden de klassieke lijnen net zoals telefooncentralesdie geïnstalleerd worden door onze eigen technici (erkende Proximus-installateurs) maar ook de VOIP telefooncentrales die  telefonie integreren met computertoepassingen. De oplossing garandeert uw bedrijf altijd en overal bereikbaarheid  (ideale oplossing voor telewerk).

Als geprivilegieerde partner van Proximus garanderen we elke medewerker het abonnement  dat bij hem past, aangezien het gebruik van telefonie of mobiele dataconnectiviteit (4G of 5G) verschilt van één medewerker_cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_ naar een ander.

 

Als zakenpartner en  installateur van Proximuswij bieden elk bedrijf een Internetverbinding of Verkennendie het beste voldoet aan zijn behoeften met betrekking tot de beschikbaarheid van de technologie die beschikbaar is op zijn adres. 

Bovendien bieden we dankzij de regelmatige opvolging van onze klanten gratis migraties naar glasvezel aan zodra deze beschikbaar is.

Om de kostbare vernieuwing van bekabeling (vb.: bejaardentehuis, hotel, enz.) te vermijden, bieden we ook oplossingen voor de distributie van tv-signalen via een draadloos netwerk (Zakelijke tv).

bottom of page